به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه»، در این نشست، منیره قیدی، کارگردان فیلم با بیان این که برای ساخت چنین اثری حدود ده سال سختی کشیدم، اظهار داشت: البته من این سختی ها و مرارت ها را فراموش کرده ام و ساخت چنین آثاری را به منزله قدردانی از رشادت و ایثارگری زنانی می دانم که قهرمانانه برای این سرزمین ایستادند و سختی ها و دشواری های جنگ تحمیلی را به جان خریدند.
وی با بیان این که برای اکران این فیلم آن طور که انتظار می رفت، حمایت نشدیم، گفت: باید این گونه آثار مورد حمایت بیشتر مسئولان واقع شوند تا فیلمسازان با علاقه و اشتیاق بیشتری به این کار مبادرت ورزند.
سعید ملکان، تهیه کننده ویلایی ها نیز با اشاره به این که ساخت چنین آثاری نیازمند حمایت بیشتر مسئولان است، گفت: ما در این فیلم به همان شهرک واقعی رفتیم که داستان در آن جا می گذشت و سعی کردیم همان جغرافیای قصه با همان جزییات را نمایش دهیم که فکر می کنم در این خصوص موفق بوده ایم.
وی همچنین پیشنهادی هم داشت و آن هم این که دست نوشتههای شهدا در این قصه خوانده شود تا مخاطبان متوجه شوند که عین همین لحظات رقم خورده است و افزود: اساساً این موقعیت، بازسازی همان لحظات واقعی است و لذا تخیلی ساخته نشده است.
گفتنی است: فیلم ویلاییها برنده جوایز سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن از سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر برای ثریا قاسمی، برنده سیمرغ بلورین بهترین جلوه های ویژه رایانه ای از سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر برای محمد قاسمی و نیز برنده جایزه بهترین فیلم اول از سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر می باشد.